top of page
  • Michal

Kdo a co jsou TOW Newspaper

The Owners newspaper. Novinka, na který jsme už nějakou chvilku pracovali a která dneska poprvé spatřila světlo světa. Takový naše další malý bejby. Další puclík do celý skládačky jménem ateliér The Owners.



Asi vás zajímá, v čem budou naše noviny odlišný od každýho druhýho blogu mladých gentlemenů a fashion stylist influlencerů. Rozhodně od nás nečekejte jen ty nudný a klasický rady jak, kdy a co nosit a nedopustit se foie grais (ano, víme, že je to faux pas - Matějův vtip - pozn. redakce). Tyhle věci si dnes každej dokáže dost jednoduše vygooglit. Je toho plnej internet. Stejně tak nečekejte, že tady budeme mluvit jako knihy. Nikdo z nás nevystudoval literaturu. Budeme psát tak, jak mluvíme, jak věci vidíme a cítíme. Budeme psát o všem, co nás (a doufáme, že i vás) zajímá. Budeme psát o oblíkání, chování, jídle, workoutech, který sami cvičíme nebo zkoušíme, o vánočních světýlkách, alkoholu, dechovým cvičení nebo o tom, co nám zrovna letí hlavou.


Budeme psát tak, jak mluvíme, jak věci vidíme a cítíme. Budeme psát o všem, co nás (a doufáme, že i vás) zajímá.

Psát budeme všichni. Já (Michal), Veronika i Matěj. Každej po svým a svým jazykem. Chceme, abyste nás skrz The Owners newspaper poznali zase o trochu víc a abysme my s vámi mohli sdílet, co nás baví, a bavit (někdy možná i edukovat) tím i vás.


Ne vždycky na to budeme sami. Můžete čekat i články našich hostů nebo rozhovory s lidma, kteří mají co říct a kteří nás nějakým způsobem ovlivnili nebo nás jen baví tím, jací jsou a jaké mají názory.


A aby to tady na začátku nevypadalo tak prázdně a abyste si už teď mohli prolistovat první stránky, vybral jsem pro vás několik textů, který jsem napsal buď já sám, nebo textů, ve kterých se píše o nás a naší práci.


Věřím, že si první prolistování užijete, a už příští týden se můžete těšit na první text od Matěje.


Michal

bottom of page